alt text alt text alt text alt text

Senaste inläggen

Arkiv

Prenumerera på mig!

God natt & grattis!

Ska bara säga god natt till er människor, sov så gott! Grattis på födelsedagen Fredrik, min fina vän! Ha en underbar dag, du är värd det! Jag är ledig imorgon vilket verkligen behövs! Ska nog bara ta det lugnt på dagen sen får vi se hur det blir på kvällen. Puss och kram till er!

Mobil blogg

Kul i skolan idag! Skratta helt sjukt mycket med Jennifer och Woj på rasten sen hade jag journalistik och då var jag med Jonatan och Tobbe lite. Nu tar jag det lugnt! Pussss

Skön dag!

Hej alla fina! Det har varit en skön dag idag. Hade bara en lektion i skolan, sen kom jag hem då fixade jag lite saker sen var jag med min syster. Nu sitter jag bara i sängen och tar det lugnt ska snart börja tvätta bort sminket och duscha osv. Imorgon börjar jag halv nio och slutar runt tolv, nice! Kanske ska shoppa med Felicia och Lisa efter skolan, ännu mer nice! Skriver senare eller imorgon! Pussen

Körde på en casual outfit idag. Ser ut som en asiat på bilden?

Båda bilderna är tagna innan jag gick till skolan

God morgon!

Blev nyss klar. Nu ligger jag i sängen med datorn och kollar på tv. Ska möta upp Lisa och Felicia och käka lunch och sen börjar vi halv ett, nice! Skriver senare. Ha en bra måndag!

Just nu. Vet att min cam är typ den bästa som finns!!!!!

Mooovie

Kollade nyss på Friends with benefits med familjen den var bra, gjorde dipp och grönsaker också, mumma! Nu lyssnar jag på musik och fixar lite smått. Skriver senare eller imorgon!

-

Hellu! Hoppas alla har haft en bra helg. Jag har varit sjuk, eller blev väl sjuk i onsdags eller något. Förkyld och hosta och ont i halsen och så har jag fått tillbaka min magkatarr lite, skit segt! Var iaf hos Nils igår med några det var trevligt. Gick där ifrån vid tolv-ett kanske och då gick jag hem till Leo ett tag vi bor ju typ grannar sen kom jag hem vid kanske två. Innan jag drog till Nils så träffade jag Fina Poca vi pratade lite bara, alltid skönt. Hela dagen idag har jag pluggat, grym jag är! Puss på er skriver senare!

Jag & Poca (ful på mig)

Leo & Jag (Skit ful på mig men jag bjuder)

Maie & Jag

Jag, Kevin & Erwin

God morgon!

Börjar halv ett as nice men ska dock möta Lisa och Felicia vid halv tolv för att käka lunch. Sitter just nu och pumpar Deadmau5, så jävla grym! Ska börja åka snart. Skriver senare! Ciao

Lördag♥

Hej alla fina! Idag har jag bara tagit det lugnt vilket var väldigt skönt. Ikväll blir det hemmakväll hos Olivia med fin fina vänner tror jag, mys! Skriver när jag har ätit och fixat mig. Puss till er!

Förlåt...

Har inte bloggat på flera dagar. Har inte haft tid. Det går jättebra i skolan och jag trivs fortfarande skit bra! Det har hänt kanske mycket. Har klippt av 1 dm från mitt hår (sorgligt!) men det behövdes. Har köpt lite nya grejer, har umgåtts med underbara människor och allt har varit bra! Ska försöka skriva lite oftare, lovar! Ha en bra fredag fina människor!