alt text alt text alt text alt text

Senaste inläggen

Arkiv

Prenumerera på mig!

Mysig dag!

Hej på er! Igår åkte jag hit till Varmdö där Adam bor och så firade vi honom för att han fyllde år. Nu har vi precis ätit en god frukost och jag har varit ute och lekt med hunden. Adam har dock tagit ner deras studsmatta.

Idag är det ju första dagen på lovet också vilket känns sjukt bra! Jag ska bara njuta och ha skit kul den här veckan! Hoppas ni fina människor får ett toppen lov! Kram till er! Bilderna är tagna just nu. Fula jag utan smink och deras uteplats hihi.

HÖSTLOV YEEEEAH!

Gud vad skönt med lov! Det behövs verkligen. Igår var jag på fest hos Martin med alla mina gamla kompisar och sen kom nya kompisar sen träffa jag folk som jag inte träffat på jätte länge det var skit kul och mysigt. Började gå hem vid tolv sen var jag lite med mina grannar sen gick jag in och däcka (as trött) Skriver senare! HA ETT BRA LOV!

Söta Ebba och jag igår. Farliga brudar!

Mys lördag

Hej finisar! Snart ska jag och pappa åka iväg och handla och sen ikväll kommer Isabel hit. Vi ska ha en tjejkväll bara, mysigt! Skriver senare! Det är söta Isabel på bilden, det var när hon var hemma hos mig i onsdags.

Sol!

Vaknar och kollar ut och ser att det är väldigt härligt väder, wiho sånt gillar vi! Ska gå ner och käka frukost och sen får vi se vad jag hittar på. Kanske tar en promenad med min granne eller något liknande. Ha en fin fredag!♥

Min blogg suger

Jag är sämst på att skriva i min blogg måste försöka bli bättre. Vet inte ens vad ni vill läsa? Vet inte ens hur vissa läsare har fått min blogg? Kul att ni läser i alla fall. Om ni har några tips får ni gärna säga till mig eller om ni har någon fråga så får ni gärna fråga. Kram på er!

Jag på farmors 80-års fest

Trött!

God morgon! Har precis fixat klart mig och just nu kollar jag på tv. Trodde inte att jag skulle bli klar, ska gå om en halvtimme. Har en lång dag idag. Slutar halv fem men får trösta mig med att jag är ledig imorgon! Kram på er

10 sanningar

Jag är oftast väldigt glad och försöker tänka positivt

Jag älskar att se mina vänner glada och gör allt jag kan för dom

Jag har brutit båda armarna

Jag tycker snö och regn är väldigt mysigt

Jag har sett Britney Spears och Chris Brown live

Jag fotades med Tyra Sjöstedt när jag var mindre (hon var inte känd då)

Jag älskar att laga mat, efterätter osv till andra

Jag har dåligt självförtroende

Jag har världens bästa relation till mina föräldrar och min syster

Jag älskar jordgubbar

God morgon!

Sitter i skolan nu. Har bara en lektion idag så det är väldigt skönt. Någon frågade hur jag kan vara så smal och om jag tränar, tänkte svara på det. Jag har alltid varit smal. Jag började få en kropp i typ åttan. I alla andra klasser har jag varit en pinne. Ingen rumpa, inga bröst osv. Jag tränar inget speciellt. Tränar bara hemma och så är jag ute och springer men det är väldigt sällan jag tränar men jag ska försöka komma igång med det för kondition är ju väldigt bra och viktigt att ha. Äter nyttigt försöker jag väl göra men jag äter ju självklart massa godis och gott också. Hoppas du har fått svar på din fråga! Det är bara att fråga på om ni undrar något mer!




What am I supposed to do when the best part of me was always you?

Vad ska jag göra? Kan jag ens göra något? Vill inte förstöra något. Du betyder så mycket för mig och jag vill aldrig förlora dig. Det sägs att man ska leva och gå vidare istället för att tänka på hur det kunde ha gått och det är väl det jag får göra. Allt händer av en anledning och jag hoppas att det här leder till något gott.

Regn är härligt

Alla klagar på regnet men jag tycker det är riktigt mysigt faktiskt! Har varit i skolan idag slutade tidigt, jätte skönt! Har varit hemma hela dagen och tagit det lugnt jag behöver det just nu. Allt är inte på topp men man skall icke klaga för det finns alltid folk som har det värre! Funderar på att dra ut och springa behöver rensa hjärnan lite men får se hur jag gör. Hoppas ni har haft en bra dag!

Den osminkade sanningen