alt text alt text alt text alt text

Senaste inläggen

Arkiv

Prenumerera på mig!

Bättre humör

Sådär ja. Nu är jag på banan igen, var ju lite deppig där några dagar men men. Gick hem efter skolan och tog det lite lugnt sen messade Anna mig och fråga om jag ville följa med till stan med då föreslog jag Sickla istället för jag behövde köpa solglasögon där ifrån och lite sådant. Köpte i alla fall solglasögon och en röd klänning sen åt vi på Mc Donalds och sen drog vi hem. Sitter för tillfället i sängen och väntar på att maten ska bli klar vi ska äta min favvorätt nämligen Oxfilé med pommes och bea - JAM JAM!

Osäker

Känner mig förvirrad och trött på allt. Skolan har gått så j*vla bra och nu känns det som om det går sämre och sämre, kanske inbillar mig? Jag kan inte förklara känslan jag har i kroppen. Jag brukar alltid vara glad och skratta och ha kul och ta allt som det kommer men nu känns det bara som att jag vill sova och vakna till bättre tider. Alla dagar kan ju inte vara bra dagar. Ibland kan jag bara vakna på morgonen och känna att jag inte orkar. Det ända jag ser är problem för tillfället.. Aja ska väll inte klaga, det finns ju folk som har det tusen gånger värre. Jag pratade nyss med mamma i telefon i alla fall och hon får mig alltid att må bättre. Hon är som ett ljus i mörkret.

Ser väldigt ledsen ut på bilden men whatever

Trött

Kom hem från skolan för ett tag sen nu ska jag äta något sen måste jag väl börja fixa för ikväll. Ska ju som sagt gå och kolla på Justin Bieber filmen (igen) Well well, är allmänt trött och irriterad men det är väl för att jag har "tjejveckan" som jag brukar kalla det. Får se om jag skriver senare, vet inte riktigt.


Sara, Olivia, Hedvig & jag i skolan för någon vecka sen.

YEY!

Imorgon ska jag på blogg galapremiären av Justin Bieber filmen Never say never. Har faktiskt redan sett den en gång, pappa fixade det inom jobbet så jag är en av dom första som har sett den (ganska coolt tihi) Aja, det ska bli jätte kul att se den igen i alla fall. En helt underbar kille med en så grym talang! Jag ska ha på mig en svart klänning med svarta strumpbyxor och högklackade skor, awesome!

Glass i det fina vårvädret


Jag skrev ju en "Måste göra lista" istället för att göra den så satt sig jag och min lillasyster på uteplatsen och åt glass i solskenet, så kan det gå när inte haspen är på!

Dags att plugga

Jag måste:
Börja på min konflikt om World trade center.
Börja på min NO uppfinning.
Plugga till SO-provet som jag har på torsdag.
Plugga till matteprovet som jag har imorgon (måndag)