alt text alt text alt text alt text

Senaste inläggen

Arkiv

Prenumerera på mig!

Tråkigt

Gick ut med Jesper och Leo till brasan sen skulle dom dra till Enskede men jag orkade inte följa med, det är svinkallt och jag var helt otaggad. Har suttit hemma och kollat på film under kvällen. Är inte alls på humör. När man är ensam så börjar man tänka så mycket. Gamla minnen kommer upp. Kollade nyss klart på Love and other drugs den var helt okej. Skriver sen, ciao!

-

You can close your eyes to things you don't want to see, but you can't close your heart to things you don't want to feel.

Valborg är överskattat!

God morgon. Mår inte alls bra, har ont i magen och blir yr så fort jag ställer mig upp men whatever, finns folk som har det värre. Har blivit frågad om att vara med massa olika personer under kvällen men helt ärligt så funtar jag på att vara hemma. Behöver en lugn hemmakväll för mig själv och bara tänka och slappna av lite. Får se hur det blir, håller i alla fall på att ladda ner filmen Love and other drugs, hoppas den är bra!

Freja & jag igår. Ignorera mina ögon haha drogad?

True

Just like you shouldn't judge a book by its appearance, you shouldn't judge a person without knowing their story.

Bilderna


Min ballong som jag släppte upp i luften

Adriaan & Leo

Jag & Freja

Jag & Kim

Våra killar i nian

Freja finis & jag

Mina fina tjejer i klassen

Min & Frejas glass på rasten

Jag & Freja

VÄDRET ÄLSKAR JAG!

Har varit i skolan, slutade tio i två då drog jag och Freja till fotbollsplan och solade och bara snacka och tog det lugnt, jätte mys. Sen kom massa killar dit fast vi var mest med Kim, prata lite med honom och sådär. Nu är jag hemma och ska snart dra iväg och handla mat med familjen och äta kebab mums! Lägger in bilder snart, puss!

Sova!

Nu ska det sovas! Ska först lägga fram kläder tills imorgon och packa skolväskan haha vad töntigt det lät men ni förstår. Innan jag stänger av datorn ska jag skriva grattis till min vän Jesper här också, GRATTIS GUBBEN! Nu har jag skrivit grattis tre gånger haha två på Facebook och en här och vet ni vad? Jag skrev först av alla, yey! God natt!


Bella jag och Annie på Martins fest i vintras

Sista vårskriket

Imorgon har vi vårskrik i skolan vilket innebär att varje klass skriver dikter sen röstar man på den som är bäst och sen går alla i hela skolan ut på skolgården och först sjunger manskören (manskören är alla killar i årskurs 9) sen läser vinnarna upp sina dikter på scenen sen skriker ALLA i en minut och sen skickar man upp en balong med en dikt i, i år så kom jag tvåa så min dikt kommer hissas upp i luften hihi känns jätte roligt. Ni kanske inte förstår ett piss men man skriker i alla fall och skickar upp dikter i luften haha. Tråkigt att det är sista vårskriket för mig, slutar ju i denna underbara skola om cirka sex veckor? Känns jobbigt faktiskt. Kommer nog fälla tårar på skolavslutningen.


Rolig bild tagen på påsklovet