alt text alt text alt text alt text

Senaste inläggen

Arkiv

Prenumerera på mig!

22:19

Kom precis hem, har varit och handlat med pappa. Nu ska jag fixa lite bilder och sen ska jag duscha, fixa lite och sen sova, skönt! Adam är här och han ska sova här hihi. Imorgon ska jag till Tekniska Museet med min klass vi ska kolla på någon utställning och sen får vi åka hem, måste dock åka in till skolan då och lämna in mina foton men Lisa är gullig och följer med mig. Hörs imorgon! God natt.

Jag innan jag gick till skolan idag

Kläder

Dom här kläderna hade jag på mig idag (ignorera att jag ser helt vit ut på andra bilden, det är ljuset)
 

Hej & hejdå

Hejsan! Åkte hem direkt efter skolan och när jag kom hem somnade jag i soffan. Nu ska jag ut med Bella och ta lite bilder till min fotouppgift. Kram på er!

Jag & Leon idag i skolan

Trött

Ska duscha och fixa lite sen sova är jättetrött. Imorgon börjar jag halv nio och har bara två lektioner så det blir skönt. Ska träffa Bella när hon slutar och sen måste jag göra klart en fotouppgift som ska vara inlämnad på onsdag. God natt!

Skön dag

Väldigt skön och slapp dag. Hade bara engelska och då fick vi skriva lite osv. Efter skolan mötte jag upp Adam i Slussen och vi åkte hem till mig. Nu ska vi äta och sen får vi se vad som händer. Puss och kram!

Jag innan skolan hihi

Mot skolan

God morgon god morgon! Idag börjar jag halv ett och slutar tio i tre, kan det bli bättre? Har duschat, fixat mig och ätit frukost och ska åka hemifrån vid tio i tolv och sen möter jag Lisa i Slussen vid tolv. Ska förmodligen vara med Adam idag och så ska jag försöka gå ut och springa. Puss!

Jag nyss

Hos världens bästa mamma

Jag åkte hit och överraskade mamma imorse hon blev helt chockad, hon hade ingen aning om att jag skulle komma hihi. Vi åkte och handlade och nu har vi precis ätit, mums! Pappa hämtar mig vid sju och då ska jag nog bara vara hemma eller så hittar jag på något annat börjar ju halv ett imorgon vilket är otroligt skönt. Har bara en lektion (engelska) älska måndagar! Skriver sen

Våran middag som vi åt nyss

Bilder kommer senare

Hey! Igår var jag som sagt med Luisa ett tag sen träffade jag Freja det var jättekul att träffa henne för vi hade inte träffats på 69896865343 dagar? Vi gick till globen och kollade i affärer kan visa sen vad jag köpte. Kom hem vid halv sex kanske och då fixade jag mig sen gick jag hem till Olivia där Antonia, Jesper, Leo, Nils och Adriaan var. Vi hade grillkväll och sen kollade vi på insidious (en skräckfilm) hatar den filmen, hatar skräckfilmer. Sov hemma hos Olivia och nu är jag hemma. Vet inte vad jag ska göra idag, får se. Kisses!

Ledig på fredagar (UNDERBART)

Hej alla fina bloggläsare som fortfarande kollar in min blogg även fast jag inte skriver så mycket hihi. Idag var jag i stan med Luisa, hon var också ledig. Jag köpte bara lite smink grejer. Ikväll ska jag hem till Olivia med fler vänner och äta middag och bara ha en myskväll, det ska bli kul att träffa dom igen. Jag tar med kameran så jag kan visa er bilder senare ikväll när jag kommer hem eller imorgon. Ha en fin fredag!

Livet är alltid mer eller mindre bra!

Just nu är mitt liv MYCKET bra. Har nyss ätit middag (det var jag som gjorde den) nu sitter jag i soffan med datorn och kollar runt lite på facebook. Skulle gått på bio med pappa och hans tjej men jag orkar verkligen inte så dom ska gå själva. Igår köpte jag massvis med godis vilket är as nice!

Om inte det här är underbart så är inget underbart!

Jag <3 gymnasiet

Asså gymnasiet är så himla grymt! Mycket friare och skönare. Jag älskar mitt gymnasium och mitt schema och allt just nu. LOVE LIFE

Jag innan jag gick till skolan

Jag när jag kom hem ifrån skolan

Bloggningen suger I know

Hade det grymt på Olivias land, älskar mina fina vänner! Nu har jag börjat i gymnasiet och det är nice. Kom i samma klass med Leon (en bra killkompis) Nu ska jag snart försöka sova och sen är det bara att gå upp och sen till skolan. Puss på er!

Sista!

Haha jag har inte åkt än. Ska möta alla kvart i tre. Tänkte lägga upp några bilder nu hihi

Torsdags när jag skulle träffa Olivia

Samma dag

Samma dag (Olivia träffar sin älskling)

Taggad ful tjej just nu

Just nu!