alt text alt text alt text alt text

Senaste inläggen

Arkiv

Prenumerera på mig!

Adriaan & jag för någon vecka sedan


Det var så jäkla kul för vi skulle dra ut ganska många från skolan och Adriaan hade bara en t-shirt på sig och det var as kallt så han fick låna min babymilo tröja för det var den största jag hade, haha va rolig han såg ut! Den var lite liten haha, gulle!

-

Kom nyss hem. Åt med Adam, hans pappa, hans brorsor, han syster och hans ena brorsas kompis det var trevligt. Alla åt pizza förutom jag för jag åt sallad mumsi! Aja, Adam är i alla fall här nu vi ska väl inte göra något ikväll antar jag? Lägger in bilder ikväll dom är inte så roliga med det är alltid något. Ciao!

Anna & jag

RIGHT NOW


Jag just nu (jätteful bild I know) Ska möta upp Adam i skärmar senare för att sedan åka vidare och käka med han och hans pappa, mysigt! Sen kanske jag och Adam träffar kompisar eller nåt vad vet jag. Imorgon jobbar jag sista dagen vilket känns väldigt skönt för att då får jag äntligen sommarlov men också väldigt tråkigt för jag kommer sakna alla söta barn! Well well, skriver senare! JUSTE! Jag gick aldrig ut igår så ni får inga bilder som jag lovade, gud vad dum jag känner mig men jag lägger in lite bilder ikväll eller imorgon på mig och lite annat. FÖRLÅT!

Om min dag

Hej alla fina! Idag jobbade jag från nio till fyra fick dock gå tidigare men ändå. Idag var det faktiskt väldigt kul på jobbet, det var bara sex barn på min avdelning så det var skönt dom är så himla gulliga! En kille som heter Micke sommarjobbar också på samma dagis som mig fast på den andra avdelningen han är as snäll vi brukar alltid vara ute och snacka så då går tiden liten fortare haha aa nu vet ni det. Nu ska jag börja fixa mig lite för jag ska ut och grilla med min pojkvän och några vänner, det ska bli as skönt för vädret är ju underbart. Det var 28 grader i skuggan imorse? Det är stört. Jag ska ta mycket bilder idag, I promise!

VARNING FÖR FUL BILD! Jag idag på jobbet, inge smink eller bara mascara

Justin Bieber - Never Say Never

Ska kolla på filmen nu för fjärde gången tror jag? Två gånger på bio och nu två gånger hemma. Han är ju så bra! Någon frågade om det är jag på min header och vart bilden är tagen, det är jag på bilden och den är tagen i Thailand 2009-2010. Kramisar till er!

Jag i Thailand 2009-2010

Lalala

Heysan alla tuffa! Var på jobbet idag (som vanligt) sen kom jag hem och bytte om för det var as varmt ute och det är as varmt fortfarande. 28 grader?! jag älskar mitt liv! Kom nyss in i alla fall, var ute med Fredrik sen kom Anders också. Har inte träffat dom på väldigt länge så det var as nice dom är väldig soeta pojkar (skoja) nu pratar jag lite med Frejsi på coola facebook. Får se vad jag gör ikväll. Ciao!

Midsommar (alla skulle göra en ful min)

Denna kväll suger?

Sitter och pratar med Olivia på facebook vi försöker komma på något att göra men alla är typ bortresta och allt vi kommer på blir typ fail? Jaja vad ska man göra. Skriver senare!

Filip & jag i åttan tror jag? Bilden har inget med inlägget att göra

Förlåt för dålig bloggning!

Det har ju varit midsommar då kan man ju inte sitta vid datorn inte! Min midsommar var helt underbar! Man kan inte önska sig något mer! Min familj, Adams familj och några till hemma hos Adam i hans nya fina hus. Fantastiska människor, bad, god mat, studsmatta, musik, brasa, efterrätt osv. Tack till alla fina människor! Nu sitter jag proppmätt framför datorn och skriver samtidigt som jag tittar på Pirates of the carribean med familjen plus Adam, mysigt! Ska snart ta lite efterätt (glass jumie) Skriver senare förmodligen!

Adam & jag igår (på midsommar)

Ändrade planer

Ska inte träffa Leo idag. Ska träffa några andra istället vi ska vara hemma och se på filmer och spela tv spel vad jag vet. Imorgon är det midsommar wiho! Jag ska vara med min pappa, pappas tjej, min syster och min farmor hemma hos min pojkvän och hans familj och lalala. Han har nämligen flyttat till ett jättefint hus på Varmdö så vi ska vara där och tralala det kommer bli jätte nice. Jag tar med systemkameran så många bilder blir det på lördag eller söndag. Puss på er!

-

" The beauty of life does not depend on how happy you are, but how happy others can be because of you. "

Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond the imperfections


God kväll alla roliga. Har jobbat idag och sen sovit och tagit det lugnt. Imorgon ska jag jobba sen efter det ska jag träffa mamma. Vi ska shoppa och äta middag mysigt. Senare på kvällen kanske jag ska träffa en kompis, har inte träffat honom på länge och han har precis varit i Turkiet så han kommer vara as brun, ogillar honom nä nu ska vi inte vara såna! Han är en go gosse! Skriver senare eller imorgon. See ya! Haha ser ni bilden? Det är jag och Freja på en idrottslektion. Älskar bilden den är så himla härlig! Saknar dig Frejsi (jag vet att du läser detta *blink*)