alt text alt text alt text alt text

Senaste inläggen

Arkiv

Prenumerera på mig!

Dagen före julafton

Hej på er! Hoppas ni mår bra jag mår isf jättebra! Var i Sickla idag med Leo och köpte dom sista julklapparna hihi. Har köpt jättemånga och jättefina är supernöjd och vet att alla kommer bli glada! Imorgon blir en bra dag! Saknas dock lite snö men vad ska man göra? Puss på er! Bilderna är tagna nyss!

Mc donalds<3

Tjeeena! Sitter i bilen med pappa och hans tjej vi ska köpa Mc donalds fan va gott! Vi har varit och handlat massa julsaker och julgran och julklappar osv. Bilden är tagen innan vi åkte

Jullov imorgon yeeeeeah buddy!

Rubriken säger allt. Imorgon börjar jag klockan nio och slutar 12 och vi ska bara julpyssla jätte mysigt och sen är det lov UNDERBART! Idag ska vi köpa en julgran (en ritkig såklart) och sen så ska vi pyssla lite här hemma måste dock plugga lite men det går snabbt. Fick sluta två istället för halv fem idag också, as värt! Puss på er!

Just nu

Måndag

Hellu människor! Ligger ny duschad i sängen med datorn och tar de lugnt är sjukt trött, har bara sovit i tre timmar. Var i stan idag med Freja och vi skulle handla julklappar men jag hittade bara smink till mig själv haha ska försöka hitta julklappar i veckan. Nu orkar jag inte skriva. PUSSSS

Emeliend på Instagram

Jag har skaffat Instagram idag wopwop och jag vet att jag är jätte efter men nu har jag i alla fall det hihi. Om ni vill följa mig heter jag Emeliend hihi. Annars då? Jo jag har varit hemma idag och städat och fixat och trixat ganska skönt faktiskt. Imorgon ska jag till skolan och och plugga ihjäl mig dom här sista dagarna för jag var ju sjuk och hemma från skolan hela förra veckan typ, inte bra! Hoppas ni har haft en bra helg för det har jag!

Nya stövlar

Ganska dålig bild men ni ser lite iaf! Det är fullt med snö åååå vad mysigt! Älskar snö! Får se vad jag hittar på ikväll. Puss!

En vecka kvar till julafton

Och vart är snön? Saknar att åka pulka och ha snöbollskrig tja P12a men whatever! Ligger i soffan och kollar på Die Hard 4 forever alone.... Bilden är tagen nyss. Den fula sanningen wopwop!

Svenska Hjältar

Sitter i soffan med mamma och har fredagsmys. Vi kollar på Svenska Hjältar och gud, båda två har gråtit en hel del. Fina människor vi har i Sverige! Bilden är tagen nyss, osminkad...