alt text alt text alt text alt text

Senaste inläggen

Arkiv

Prenumerera på mig!

Dålig bloggning men det är faktiskt sommarlov

Dags att dra till Martin nu som har fest. Massa vänner kommer vara där och jag är inte sådär på hundra bra humör så jag behöver nog komma iväg lite. Skriver senare eller imorgon. Kram!



Två bilder från just nu. Bytte tröja ska ha den vita.

Duktig tjej som vaknar klockan tre (SUCK)

Har sovit bort hela fina dagen? Jaja det är bara att skynda sig att duscha och fixa sig sen hämtar min mamma upp mig med hennes pojkvän och hans barn så ska vi käka middag någon stans. Skriver senare idag/ikväll. Ha en fin dag!

Jag i sjuan haha inga kommentarer..

Trevligt

Heysan! Leo gick nyss hem, vi har varit hemma hos mig och tagit det lugnt. Nu ska jag käka pastasallad och sen senare kommer två kompisar hit, mys. Hörs sen!

Tihi

Gick aldrig och la, fastnade framför facebook. Jag pratade med en god vän. Nu ska jag sova och drömma söta drömmar! Jag skriver imorgon!

Inget smink men whatever, this is the real me

04:06

Har precis kollat klart på en film. Systrarna i jeans del ett, har gråtit en del haha. Nu ska jag fixa mig och sen sova! God natt!

Nybakade vaniljbullar


Dom ser ju lite knasiga ut men dom är alltid så himla goda! Just nu var det inte så gott för mig eftersom att jag inte känner någon smak pågrund av min jobbiga förkylning men det känns som att det håller på att bli bättre!

Just nu

Så kollar jag på Systrar i jeans - Andra sommaren. Alltså film två. Gillar filmerna, tycker dom är bra!

SHINE

Nämen, solen kikar fram där ute ser jag ifrån mitt fönster hihi. Fråga mig inte vad jag gör uppe, har vänt på dygnet haha men det är så det ska vara! Det är ju sommarlov! Jag är så himla förkyld vilket irriterar mig som fanken (är väldigt sällan sjuk) jaja det finns ju folk som har det värre så klaga skall man icke göra. Ska försöka sova snart men just nu känner jag mig inte alls trött? Vi hörs senare idag när jag har vaknat igen.

HAHA här är jag i min pojkväns seglar stövlar, i min systers kepps och solglasögon. JAG ÄR INTE SERIÖS!

03:07 fortfarande pigg = Sommarlov

Har ätit nu, det var så gott om ni ville veta! Det är ganska läskigt för jag ger inte ut min blogg? Bara till några vänner osv men jag har ändå besökare? GANSKA RANDOM? Jaja kul ändå. Hihihi ni ba K!

Jag igår

Hungrig!

Hey kom nyss hem. Är as hungrig. Orkar inte skriva om kvällen var i alla fall med Mimmi Kezaya Michelle och Martin vi åkte runt i stan och blablabla whateve. Pussen

Jag osminkad innan jag fixade mig. FULING!

Mot Mimmi

Drar hem till Mimmi nu sen ska vi möta alla andra och sen drar vi någon stans. Puss!

Webb just nu